Rozvrh hodin Bakaláři Přehled suplování 224 310 365 zshanspaulka@zshanspaulka.cz

Kroužek vaření 5

Kroužek vaření 5 Fotka 1
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 2
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 3
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 4
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 5
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 6
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 7
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 8
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 9
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 10
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 11
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 12
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 13
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 14
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 15
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 16
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 17
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 18
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 19
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 20
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 21
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 22
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 23
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 24
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 25
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 26
Kroužek vaření 5
Kroužek vaření 5 Fotka 27
Kroužek vaření 5
K podzimním surovinám bezesporu patří dýně všech druhů a proto další kroužek nemohl být zaměřený na nic jiného, než na tuto domestikovanou potravinu.
 
Děti opět dostaly jasný úkol, uvařit krémové rizoto z rýže arborio a máslové dýně. Opět bylo potřeba se zorientovat v surovinách, zpracovat dýni, osvojit si loupání a nakrájení cibule, česneku či řapíkatého celeru. Pak už jen následovalo restování propláchnuté rýže a následné dovaření celého rizota. Všem dětem se dílo náramně povedlo, každý měl možnost vylepšit pokrm strouhaným parmazánem a bylo hotovo.
 
Podrobný recept najdete zde.
Zpět na přehled
Copyright MediaSolution 2020