Rozvrh hodin Bakaláři Přehled suplování 224 310 365 zshanspaulka@zshanspaulka.cz

Kroužek vaření 10

Pečení s pomazánkami

Na posledním kroužku jsem s dětmi opět dali do chodu všechny trouby školní kuchyně. V hlavní roli byla celozrnná ječná mouka, ze které děti tentokrát vykouzlily slané krekry. K sušenkám děti měly mimo to na výběr vyrobit několik zajímavých pomazánek, z pečené řepy s uzeným tofu, z dýně hokkaido s dýňovými semínky a také fazolovou pomazánku s paprikou a sušenými rajčaty.
Níže můžete vidět malou fotodokumentaci, jak nám to šlo od ruky a recepty najdete na mém blogu Greenwayfood

Petr Klíma

Kroužek vaření 10 Fotka 1
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 2
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 3
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 4
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 5
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 6
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 7
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 8
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 9
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 10
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 11
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 12
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 13
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 14
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 15
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 16
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 17
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 18
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 19
Kroužek vaření 10
Kroužek vaření 10 Fotka 20
Kroužek vaření 10
Zpět na přehled
Copyright MediaSolution 2020